Me teimme tämän ruoan pinaattipastan kanssa, mutta sinä voit tehdä sen vehnäpastaan tai mistä pidät eniten. :)
2-3 annosta
1 Sipuli
1rkl Öljyä
1ps(250g) Pakastekasvissuikaleita
1prk Tonnikalaa
½ Punaista tuoretta chiliä
1rkl Mietoa currytahnaa
1prk Kevyt ruokakermaa
1pkt(250g) Tuorepastaa
- Kuori ja hienonna sipuli, kuullota se öljyssä.
- Lisää joukkoon kasvissuikaleet.
- Poista chilistä siemenet, hienonna ja lisää pannulle.
- Paista sekoittaen noin 5 minuuttia.
- Lisää currytahna, paista muutama minuutti.
- Lisää tonnikala ja kerma ja kuumenna kastike.
- Keitä pasta.
- Valuta ja sekoita tonnikalakastikkeen joukkoon.
Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 5.09 -lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti