maanantai 20. huhtikuuta 2015

Mausteinen Tonnikalapasta

Me teimme tämän ruoan pinaattipastan kanssa, mutta sinä voit tehdä sen vehnäpastaan tai mistä pidät eniten. :)

2-3 annosta

1 Sipuli
1rkl Öljyä
1ps(250g) Pakastekasvissuikaleita
1prk Tonnikalaa
½ Punaista tuoretta chiliä
1rkl Mietoa currytahnaa
1prk Kevyt ruokakermaa
1pkt(250g) Tuorepastaa

  • Kuori ja hienonna sipuli, kuullota se öljyssä.
  • Lisää joukkoon kasvissuikaleet.
  • Poista chilistä siemenet, hienonna ja lisää pannulle.
  • Paista sekoittaen noin 5 minuuttia.
  • Lisää currytahna, paista muutama minuutti.
  • Lisää tonnikala ja kerma ja kuumenna kastike.
  • Keitä pasta.
  • Valuta ja sekoita tonnikalakastikkeen joukkoon.
Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 5.09 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti