maanantai 6. huhtikuuta 2015

Mehukas Kalkkunapiirakka

8 palaa

1pkt(400g) Valmista piirakkataikinaa

Täyte:
300g Marinoituja kalkkunan fileesuikaleita
Pala purjoa
1 Punainen paprika
1ps(200g) Maissia
2 Kananmunaa
200g Maustettua tuorejuustoa (esim. aurinkokuivattu tomaatti)
2tl Yrttimaustesekoitusta
½tl Suolaa
1dl Emmental-juustoraastetta

  • Kauli sulanut taikina puolen sentin paksuiseksi levyksi ja painele se voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  • Paista pannulla kalkkunasuikaleet.
  • Lisää pannulle suikaloitu purjo ja hienonnettu paprika.
  • Anna niiden hetken aikaa pehmetä.
  • Sekoita joukkoon vielä pakastemaissi.
  • Levitä taikinapohjalle tasaisesti lämmin kalkkuna-kasvisseos.
  • Sekoita kulhossa munat ja tuorejuusto sekä mausteet keskenään ja valuta seos piirakan päälle.
  • Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta ja paista uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia.
  • Tarjoile lämpimänä salaatin kanssa.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 11/04 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti