8 palaa
1pkt(400g) Valmista piirakkataikinaa
Täyte:
300g Marinoituja kalkkunan fileesuikaleita
Pala purjoa
1 Punainen paprika
1ps(200g) Maissia
2 Kananmunaa
200g Maustettua tuorejuustoa (esim. aurinkokuivattu tomaatti)
2tl Yrttimaustesekoitusta
½tl Suolaa
1dl Emmental-juustoraastetta
- Kauli sulanut taikina puolen sentin paksuiseksi levyksi ja painele se voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
- Paista pannulla kalkkunasuikaleet.
- Lisää pannulle suikaloitu purjo ja hienonnettu paprika.
- Anna niiden hetken aikaa pehmetä.
- Sekoita joukkoon vielä pakastemaissi.
- Levitä taikinapohjalle tasaisesti lämmin kalkkuna-kasvisseos.
- Sekoita kulhossa munat ja tuorejuusto sekä mausteet keskenään ja valuta seos piirakan päälle.
- Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta ja paista uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia.
- Tarjoile lämpimänä salaatin kanssa.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 11/04 -lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti