Kesäisen raastesalaatin kaverina meillä tarjottiin kolmioleipiä.
Hyvä yhdistelmä jos ulkona on kaunis ja lämmin sää, eikä tahdo käyttää hellaa. :)
20 kappaletta
1tlk Ananasmurskaa
1½dl Kurkkusalaattia
1rkl Sinappia
1prk(200g) Kevyt valkosipulituorejuustoa
1prk(250g) Maitorahkaa
½tl Pippurisekoitusta
200g Kalkkunaleikettä
Lisäksi:
20kpl Paahtoleipäviipaleita
Salaattia
- Valuta ananasmurska lävikössä.
- Hienonna kalkkunaleikkeet monitoimikoneessa.
- Lisää muut aineet ja sekoita tahnaksi.
- Levitä puolille leivistä salaattia ja täytettä.
- Laita loput leipäviipaleet päälle ja leikkaa leivät kolmioiksi.
Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 5.09 -lehti.
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaÄh ! Sormi osu vahigossa poista nappulaan MUTTA mäkin epäilin sitä ananasta mutta se oli tosi kiva ! Tulee ihanan raikas, eikä se maistu sieltä läpi edes kunnolla, kokeile ihmeessä ! :)
Poista