sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kalkkunakolmiot


Kesäisen raastesalaatin kaverina meillä tarjottiin kolmioleipiä.
Hyvä yhdistelmä jos ulkona on kaunis ja lämmin sää, eikä tahdo käyttää hellaa. :)

20 kappaletta

1tlk Ananasmurskaa
1½dl Kurkkusalaattia
1rkl Sinappia
1prk(200g) Kevyt valkosipulituorejuustoa
1prk(250g) Maitorahkaa
½tl Pippurisekoitusta
200g Kalkkunaleikettä

Lisäksi:
20kpl Paahtoleipäviipaleita
Salaattia

  • Valuta ananasmurska lävikössä.
  • Hienonna kalkkunaleikkeet monitoimikoneessa.
  • Lisää muut aineet ja sekoita tahnaksi.
  • Levitä puolille leivistä salaattia ja täytettä.
  • Laita loput leipäviipaleet päälle ja leikkaa leivät kolmioiksi.
Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 5.09 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh ! Sormi osu vahigossa poista nappulaan MUTTA mäkin epäilin sitä ananasta mutta se oli tosi kiva ! Tulee ihanan raikas, eikä se maistu sieltä läpi edes kunnolla, kokeile ihmeessä ! :)

      Poista