sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Aromikas Makkarakeitto

4 annosta

1 Punasipuli
1 Keltasipuli
2rkl Öljyä
2 Valkosipulinkynttä
2tl Paprikajauhetta
3rkl Tomaattipyrettä
n. 300g Ruokamakkaraa
2 Porkkanaa
6 Keskikokoista perunaa
1L Vettä
2 Lihaliemikuutiota
Rouhittua mustapippuria

  • Kuori sipulit ja leikkaa ne viipaleiksi.
  • Paahda sipuleita öljyssä teflonkattilassa, kunnes ne muuttuvat kauniin ruskeiksi.
  • Sekoita joukkoon murskatut valkosipulinkynnet, paprikajauhe ja tomaattipyre.
  • Kuori ja kuutioi makkara.
  • Lisää ne kattilaan.
  • Kuori perunat ja porkkanat ja viipaloi ne.
  • Lisää kattilaan juurekset, vesi ja liemikuutiot.
  • Anna keiton kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia.
  • Mausta rouhitula mustapippurilla.
  • Tarjoile tuoreen leivän kanssa.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 2/06 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti