4 annosta
1 Punasipuli
1 Keltasipuli
2rkl Öljyä
2 Valkosipulinkynttä
2tl Paprikajauhetta
3rkl Tomaattipyrettä
n. 300g Ruokamakkaraa
2 Porkkanaa
6 Keskikokoista perunaa
1L Vettä
2 Lihaliemikuutiota
Rouhittua mustapippuria
- Kuori sipulit ja leikkaa ne viipaleiksi.
- Paahda sipuleita öljyssä teflonkattilassa, kunnes ne muuttuvat kauniin ruskeiksi.
- Sekoita joukkoon murskatut valkosipulinkynnet, paprikajauhe ja tomaattipyre.
- Kuori ja kuutioi makkara.
- Lisää ne kattilaan.
- Kuori perunat ja porkkanat ja viipaloi ne.
- Lisää kattilaan juurekset, vesi ja liemikuutiot.
- Anna keiton kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia.
- Mausta rouhitula mustapippurilla.
- Tarjoile tuoreen leivän kanssa.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 2/06 -lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti