sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Liharuukku

6 annosta

1 Sipuli
800g Naudan paistisuikaleita
1rkl Margariinia ja öljyä
1tl Suolaa
1pkt(100g) Mustapippurituorejuustoa
3dl Vettä
2dl Ruokakermaa
2rkl Soijakastiketta

  • Kuori ja hienonna sipuli.
  • Kuumenna pannu hyvin kuumaksi.
  • Ruskista lihasuikaleet margariini-öljyseoksessa kahdessa erässä.
  • Siirrä ensimmäinen lihaerä pataan.
  • Lisää loppujen ruskistuneiden lihojen joukkoon sipuli ja anna hetken aikaa pehmetä.
  • Murenna pannulle juusto ja lisää joukkoon vesi.
  • Kääntele seosta, kunnes juusto on täysin sulanut.
  • Valuta lihaseos pataan.
  • Anna hautua 175-asteisessa uunissa tunnin ajan.
  • Lisää kerma ja soijakastike ja sekoita.
  • Anna padan hautua vielä noin 15 minuuttia.
  • Tarjoile perunoiden kanssa.

Ohje:Yhteishyvä Ruoka 2.11 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti