6 annosta
1 Sipuli
800g Naudan paistisuikaleita
1rkl Margariinia ja öljyä
1tl Suolaa
1pkt(100g) Mustapippurituorejuustoa
3dl Vettä
2dl Ruokakermaa
2rkl Soijakastiketta
- Kuori ja hienonna sipuli.
- Kuumenna pannu hyvin kuumaksi.
- Ruskista lihasuikaleet margariini-öljyseoksessa kahdessa erässä.
- Siirrä ensimmäinen lihaerä pataan.
- Lisää loppujen ruskistuneiden lihojen joukkoon sipuli ja anna hetken aikaa pehmetä.
- Murenna pannulle juusto ja lisää joukkoon vesi.
- Kääntele seosta, kunnes juusto on täysin sulanut.
- Valuta lihaseos pataan.
- Anna hautua 175-asteisessa uunissa tunnin ajan.
- Lisää kerma ja soijakastike ja sekoita.
- Anna padan hautua vielä noin 15 minuuttia.
- Tarjoile perunoiden kanssa.
Ohje:Yhteishyvä Ruoka 2.11 -lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti