sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Salamiciabatta

Me tehtiin näitä herkkuleipiä perjantaina saunan jälkeen, hyviä oli ! :)
Voi vaikuttaa hieman kuivilta mutta ei ole, trust me ! ;)
4 annosta

1(250g) Paistovalmis ciabatta
Muutama jääsalaatinlehti
1(125g) Mozzarellapallo
100g Ohuita kevyt meetvurstiviipaleita
4-5 Voileipäkurkkuviipaletta

  • Paista ciabatta pakkauksen ohjeen mukaan ja anna hieman jäähtyä.
  • Halkaise leipä pituussuunnassa.
  • Valuta neste mozzarellasta ja viipaloi se.
  • Huuhtele salaatinlehdet ja asettele leivälle.
  • Levitä päälle mozzarella, meetvursti ja kurkku viipaleet.
  • Aseta leivän kansi päälle ja paina hieman, jotta täytteet tarttuvat toisiinsa.
  • Leikkaa leipä annospaloiksi ja tarjoile.

Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 5.10 -lehti.

2 kommenttia: