sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Herne-Pekonipastaa & Paistettua Kananrintaa

 Valmistusaika: alle 30 min
3-4 annosta

250g Fettuccine pastaa
1ps(200g) Herneitä (pakaste)
½-1pkt(150g) Amerikan pekonia
2(200g) Sipulia
1 Valkosipulinkynsi
2rkl Neitsyt oliiviöljyä
1tl Kuivattua minttua
½tl Suolaa
Ripaus mustapippuria

Pinnalle:
Parmesaania raastettuna tai lastuina

Lisäksi:
1pkt(390g) Kananpojan minuuttipihvejä, yrtti-valkosipuli

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lisää jäiset herneet pastan joukkoon kiehumaan viimeiseksi 2 minuutiksi.
  2. Valmistele pastan kiehuessa muut ainekset. Suikaloi pekoni ja kuoritut sipulit. Hienonna kuorittu valkosipulinkynsi.
  3. Laita pekonit kylmälle pannulle ja paista ne rapeiksi. Lisää pinnalle sipuli ja valkosipulit kuullottumaan.
  4. Valuta pasta ja herneet. Lorauta joukkoon oliiviöljy.
  5. Kaada pekoni-sipuliseos pastan joukkoon. Mausta mintulla, suolalla ja pippurilla.
  6. Kypsennä broilerit pakkauksen ohjeen mukaan. Annostele pasta ja broilerit lautaselle. Ripottele pastan pinnalle runsaasti parmesaania.

Ohje: K Ruoka Pirkka tammikuu 2013 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti