Valmistusaika: alle 30 min
3-4 annosta
250g Fettuccine pastaa
1ps(200g) Herneitä (pakaste)
½-1pkt(150g) Amerikan pekonia
2(200g) Sipulia
1 Valkosipulinkynsi
2rkl Neitsyt oliiviöljyä
1tl Kuivattua minttua
½tl Suolaa
Ripaus mustapippuria
Pinnalle:
Parmesaania raastettuna tai lastuina
Lisäksi:
1pkt(390g) Kananpojan minuuttipihvejä, yrtti-valkosipuli
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lisää jäiset herneet pastan joukkoon kiehumaan viimeiseksi 2 minuutiksi.
- Valmistele pastan kiehuessa muut ainekset. Suikaloi pekoni ja kuoritut sipulit. Hienonna kuorittu valkosipulinkynsi.
- Laita pekonit kylmälle pannulle ja paista ne rapeiksi. Lisää pinnalle sipuli ja valkosipulit kuullottumaan.
- Valuta pasta ja herneet. Lorauta joukkoon oliiviöljy.
- Kaada pekoni-sipuliseos pastan joukkoon. Mausta mintulla, suolalla ja pippurilla.
- Kypsennä broilerit pakkauksen ohjeen mukaan. Annostele pasta ja broilerit lautaselle. Ripottele pastan pinnalle runsaasti parmesaania.
Ohje: K Ruoka Pirkka tammikuu 2013 -lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti