1 kpl
2dl Vettä
1tl Suolaa
1tl Sokeria
25g(½pkt) Hiivaa
5dl Vehnäjauhoja
2rkl Oliiviöljyä
50g Juustoraastetta
Pinnalle:
Loraus oliiviöljyä
Ripaus hiutalesuolaa
3rkl Jalopenoviipaleita
100g Juustoraastetta
- Sekoita kädenlämpöiseen veteen suola, sokeri ja hiiva.
- Lisää jauhot vähitellen ja öljy sekä juustoraaste.
- Alusta tasaiseksi taikinaksi.
- Anna taikinan kohota lämpimässä peitettynä kaksinkertaiseksi.
- Valuta pehmeä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja muotoile matalaksi leiväksi.
- Kohota 15 minuuttia.
- Sivele leivän päälle öljyä ja ripottele pinnalle hiutalesuolaa, jalopenoviipaleita ja juustoraastetta.
- Paista 200-asteessa uuninkeskitasolla noin 30 minuuttia.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka marraskuu 2013 -lehti.
Mä teen tänään tätä ja vispipuuroa. :)
VastaaPoistaMä teen vaan uunipuuroo ^^
Poista