maanantai 29. syyskuuta 2014

Pikainen Jauhelihapata & Sydänmakaroni

4 annosta

400g Jauhelihaa
1 Porkkana
1 Punasipuli
1 Valkosipulinkynsi
1rkl Öljyä
1rkl Jauhelihamausteseosta
Ripaus suolaa ja Rouhittua mustapippuria
1dl Punaisia linssejä
2-3dl Vettä
1prk(200g) Paseerattuja tomaatteja
(Pinnalle: Persiljaa).

  • Pese, kuori ja kuutioi porkkana.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
  • Kuumenna öljy pannulla ja lisää jauhelihamauste.
  • Lisää kasvikset ja kääntele hetki kunnes pehmenevät.
  • Lisää jauheliha pieninä palasina.
  • Kääntele kunnes jauheliha kypsyy ja saa hieman väriä.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Huuhtele linssit ja lisää jauhelihaseokseen veden ja tomaatin kanssa.
  • Keitän noin 15 minuuttia tai kunnes linssit ovat pehmeitä.
  • Lisää tarvittaessa vettä. (Ripottele pinnalle persiljaa).
  • Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan.


Ohje: Yhteishyvä Ruoka marraskuu 2013-lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti