4 annosta
400g Jauhelihaa
1 Porkkana
1 Punasipuli
1 Valkosipulinkynsi
1rkl Öljyä
1rkl Jauhelihamausteseosta
Ripaus suolaa ja Rouhittua mustapippuria
1dl Punaisia linssejä
2-3dl Vettä
1prk(200g) Paseerattuja tomaatteja
(Pinnalle: Persiljaa).
- Pese, kuori ja kuutioi porkkana.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
- Kuumenna öljy pannulla ja lisää jauhelihamauste.
- Lisää kasvikset ja kääntele hetki kunnes pehmenevät.
- Lisää jauheliha pieninä palasina.
- Kääntele kunnes jauheliha kypsyy ja saa hieman väriä.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Huuhtele linssit ja lisää jauhelihaseokseen veden ja tomaatin kanssa.
- Keitän noin 15 minuuttia tai kunnes linssit ovat pehmeitä.
- Lisää tarvittaessa vettä. (Ripottele pinnalle persiljaa).
- Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka marraskuu 2013-lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti