sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Rapeat Jauheliha-Tacokääryleet

Tämän lisukkeena tarjottiin kurkkua, tomaattia ja omatekemää Aioli-perunasalaattia.

8 annosta

1pkt(8kpl) Vehnätortilloja

Täyte:
400g Naudanpaistijauhelihaa
1rkl Öljyä
1 Punainen paprika
1ps(40g) Texmex-mausteseosta
1dl Vettä
150g Mozzarellajuustoraastetta

Paistamiseen:
Öljyä

  • Ruskista jauheliha öljyssä pannulla.
  • Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta ja leikkaa kuutioiksi.
  • Mausta jauheliha mausteseoksella ja sekoita joukkoon vesi ja paprika.
  • Levitä tortillaletut leikkuulaudalle ja jaa täyte tasaisesti letun toiselle reunalle.
  • Lisää päälle juustoraaste.
  • Kääri tortillat tiukalle rullalle.
  • Paista rullat rapeiksi runsaassa öljyssä kohtalaisella lämmöllä useammassa erässä.
  • Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.
Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 5.10 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Mä rakastan tortilloja niin paljon, että voisin syödä niitä joka viikko. :DD Ps. Ne uudet kupit on ihan taivaallisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma ! :D Voisin syödä niitä varmaan joka päivä, vähän vaihtaa täytettä vaan välillä :D Mun pitää kanssa kyl kokeilla niitä uusia kuppi juttuja..

      Poista