Tämän lisukkeena tarjottiin kurkkua, tomaattia ja omatekemää Aioli-perunasalaattia.
8 annosta
1pkt(8kpl) Vehnätortilloja
Täyte:
400g Naudanpaistijauhelihaa
1rkl Öljyä
1 Punainen paprika
1ps(40g) Texmex-mausteseosta
1dl Vettä
150g Mozzarellajuustoraastetta
Paistamiseen:
Öljyä
- Ruskista jauheliha öljyssä pannulla.
- Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta ja leikkaa kuutioiksi.
- Mausta jauheliha mausteseoksella ja sekoita joukkoon vesi ja paprika.
- Levitä tortillaletut leikkuulaudalle ja jaa täyte tasaisesti letun toiselle reunalle.
- Lisää päälle juustoraaste.
- Kääri tortillat tiukalle rullalle.
- Paista rullat rapeiksi runsaassa öljyssä kohtalaisella lämmöllä useammassa erässä.
- Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.
Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 5.10 -lehti.
Mä rakastan tortilloja niin paljon, että voisin syödä niitä joka viikko. :DD Ps. Ne uudet kupit on ihan taivaallisia :)
VastaaPoistaSama homma ! :D Voisin syödä niitä varmaan joka päivä, vähän vaihtaa täytettä vaan välillä :D Mun pitää kanssa kyl kokeilla niitä uusia kuppi juttuja..
Poista