sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Lihariisipasteijat

20kpl

2pkt(500g) Voitaikinalevyjä

Jauheliha-riisitäyte:
250g Jauhelihaa
1 Pieni sipuli
1tl Suolaa
1tl Paprikajauhetta
1/4tl Rouhittua mustapippuria
2dl Keitettyä riisiä (2dl vettä + 1dl pitkäjyväistä riisiä)
1 Kananmuna
4rkl Emmentaljuustoraastetta

Voiteluun:
1 Kananmuna

  1. Levitä taikina levyt leivinpaperoidulle uunipellille ja jaa ne kahtia.
  2. Paista jauheliha ja lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja mausteet. Anna jäähtyä.
  3. Sekoita jauhelihan joukkoon riisit, muna ja juustoraaste.
  4. Aseta jokaisen taikinapalan keskelle ruokalusikallinen täytettä.
  5. Taita toinen reuna täytteen päälle ja painele pasteijat haarukalla reunoilta kiinni.
  6. Voitele pasteijat munalla ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 11.09 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Mä oon tehny näitä joskus, mutta täyttää oli feta. :) Oli todella herkullisia. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tehny vaan näitä lihariisi versioita ja munariisi.. Saa nähdä mitä ens kerralla tulee kokeiltua.. :)

      Poista