sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Lihapullapitaleivät

Me tehtiin äidin kanssa näihin herkkuihin täytetyt lihapullat itse(ei syödä kaupan valmis lihapullia), mutta tottakai ne voi valmiinakin ostaa. :)
Valmistusaika: alle 15min
4 annosta

1ps(300g) HK täytettyjä lihapullia, taco-tuorejuusto
2(150g) Punasipulia ½rkl Öljyä
2(150g) Tomaattia
6viipaletta voileipäkurkkua
6 Jääsalaatin lehteä
1pkt(400g/6kpl) Pitaleipiä
Aioli-valkosipulimajoneesia
Salsa-dippiä, keskivahva
(Jalopeno viipaleita)

  1. Puolita lihapullat. Kuori ja viipaloi sipulit ja kuullota ne rasvassa. Lisää lihapullat ja paista ne kuumiksi.
  2. Puolita ja viipaloi tomaatit.
  3. Lämmitä pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan ja leikkaa ne auki taskuiksi.
  4. Levitä pitaleipien sisälle kerros aiolia ja salsa-dippiä.
  5. Täytä pitat lihapullilla, sipulilla, tomaatilla, kurkulla ja salaatilla. Mausta aiolilla, salsalla ja jalopenoviipaleella maun mukaan.
Ohje: K Ruoka Pirkka kesäkuu 2013 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Näitä on pakko tehdä tällä viikolla!!! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, oli hyvejä !:) Ja tosiaan, jos ei niitä valmiita lihapullia löydy kaupasta niin me tehtiin normi lihapullataikina ja sinne sisälle laitettiin ite taco-tuorejuustoo ja laitettiin uunin kautta. :)

      Poista