4 annosta
1 Sipuli
2 Valkosipulinkynttä
300g Jauhelihaa
1rkl Tomaattisosetta
½tl Suolaa
1tl Oreganoa
3dl(150g) Juustoraastetta
2dl Sinihomejuustoa
1tlk Persikoita
8 viipaletta leipää
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Paahda jauheliha ja sipulit pannulla.
- Mausta tomaattisoseella, suolalla ja oreganolla.
- Levitä seos leiville.
- Sekoita juustoraasteen joukkoon murennettu sinihomejuusto.
- Viipaloi persikanpuolikkaat nosta viipaleet leiville ja annostele pinnalle juustoseosta.
- Paista 225-asteessa noin 10 minuuttia.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 9/06 -lehti.
Oih, ihan parasta iltapalaa! :3
VastaaPoistaMe epäiltiin tota persikkaa näissä mutta noi leivät oli paljon parempia persikalla kun ilman ! :)
Poista