maanantai 29. syyskuuta 2014

Jauhelihaleivät

4 annosta

1 Sipuli
2 Valkosipulinkynttä
300g Jauhelihaa
1rkl Tomaattisosetta
½tl Suolaa
1tl Oreganoa
3dl(150g) Juustoraastetta
2dl Sinihomejuustoa
1tlk Persikoita
8 viipaletta leipää

  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Paahda jauheliha ja sipulit pannulla.
  • Mausta tomaattisoseella, suolalla ja oreganolla.
  • Levitä seos leiville.
  • Sekoita juustoraasteen joukkoon murennettu sinihomejuusto.
  • Viipaloi persikanpuolikkaat nosta viipaleet leiville ja annostele pinnalle juustoseosta.
  • Paista 225-asteessa noin 10 minuuttia.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 9/06 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Oih, ihan parasta iltapalaa! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me epäiltiin tota persikkaa näissä mutta noi leivät oli paljon parempia persikalla kun ilman ! :)

      Poista