Valmistusaika: alle 15 min.
n. 8 lettua
400g Naudan jauhelihaa
1(100g) Sipuli
2(200g) Tomaattia
½tlk(385g) Salaattijuustokuutioita
n. 1dl Vihreitä valkosipulitäytteisiä oliiveja (Me jätettiin pois)
½tlk(500g) Tomaattimurskaa
2tl Oreganoa
3/4tl Suolaa
½tl Mustapippuria
- Hienonna sipuli, kuutioi tomaatit, valuta salaattijuustokuutiot ja viipaloi oliivit.
- Ruskista jauheliha omassa rasvassa. Lisää sipuli joukkoon kuullottumaan. Kaada joukkoon tomaattimurska ja mausta oreganolla, suolalla sekä mustapippurilla. Lisää tomaatit, salaattijusstokuutiot ja oliivit.
- Tarjoa lettujen kanssa.
K Ruoka Pirkka heinäkuu 2010 -lehti.
Mä haluisin tehdä näitä, mutta kun siinä on yksi pieni mutta. :D Mä en jaksa enkä osaa paistaa lettuja. :DD
VastaaPoistaHah :D Pistä mies keittiöön, Vilkki paistaa !;) Meilläki meinaan J paistaa letut aina melkein, koska mä en jaksa :D
Poista