sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Jauheliha-Fetätäyte Letuille

Valmistusaika: alle 15 min.
n. 8 lettua

400g Naudan jauhelihaa
1(100g) Sipuli
2(200g) Tomaattia
½tlk(385g) Salaattijuustokuutioita
n. 1dl Vihreitä valkosipulitäytteisiä oliiveja (Me jätettiin pois)
½tlk(500g) Tomaattimurskaa
2tl Oreganoa
3/4tl Suolaa
½tl Mustapippuria

  1. Hienonna sipuli, kuutioi tomaatit, valuta salaattijuustokuutiot ja viipaloi oliivit.
  2. Ruskista jauheliha omassa rasvassa. Lisää sipuli joukkoon kuullottumaan. Kaada joukkoon tomaattimurska ja mausta oreganolla, suolalla sekä mustapippurilla. Lisää tomaatit, salaattijusstokuutiot ja oliivit. 
  3. Tarjoa lettujen kanssa.

K Ruoka Pirkka heinäkuu 2010 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Mä haluisin tehdä näitä, mutta kun siinä on yksi pieni mutta. :D Mä en jaksa enkä osaa paistaa lettuja. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah :D Pistä mies keittiöön, Vilkki paistaa !;) Meilläki meinaan J paistaa letut aina melkein, koska mä en jaksa :D

      Poista