maanantai 25. elokuuta 2014

Fetajuustolla Täytetyt Jauhelihapihvit

Valmistusaika: 30-60 min.
4 annosta

1pkt(400g) Naudan jauhelihaa
½dl Korppujauhoja
1½dl Vettä
1 Kananmuna
1tl Suolaa
Ripaus mustapippuria

Täyte:
100g Salaattijuustokuutioita, öljymarinadissa

Yrttinen tomaattikastike:
1ps(200g) Sipulikuutioita(pakaste) tai 1 keskikokoinen sipuli
1-2 Valkosipulinkynttä
1rkl Salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1tlk(500g) Tomaattimurskaa
1rkl Provencen Mix - yrttisekoitusta
1tl Sokeria
1/4tl Suolaa

Lisäksi:
1-2ps(450g) Maustettuja lohkoperunoita (pakaste)

  1. Laita korppujauhot veteen turpoamaan noin 10 minuutiksi. Lisää kulhoon jauheliha, muna ja mausteet. Sekoita taikina tasaiseksi. Jaa taikina kahdeksaan osaan ja muotoile pihveiksi.
  2. Jaa valutetut juustokuutiot neljälle pihville ja nosta toiset neljä päälle. Ummista reunat. Paista pihvejä pannulla noin 5 minuuttia kummaltakin puolelta.
  3. Yrttinen tomaattikastike: Kuullota sipulit ja kuoritut, hienonnetut valkosipulinkynnet salaattijuuston öljymarinaadissa. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä ilman kantta noin 5 minuuttia.
  4. Tarjoa lisäksi pakkauksen ohjeen mukaan kypsennettyjä lohkoperunoita.
Ohje: K Ruoka Pirkka lokakuu 2010 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Naams! Mulla oikeesti valuu kuola lattialle asti. :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :DD Päätin että sunnuntaista tulee blogin päivityspäivä aina, joten sunnuntaina on sitten lisää ohjeita luvassa ;D mm. Porkkanafocacciaa, mitä tein tänään ekaa kertaa elämässäni.. :D

      Poista