4 annosta
6 Perunaa
2 Porkkanaa
1-2 Sipulia
8 dl Vettä
10 Maustepippuria
1 Laakerinlehti
400 g Lohifilettä
2 dl Maitoa tai kermaa
½-1 dl Tilliä
- Pese, kuori ja paloittele perunat, porkkanat ja sipuli.
- Poista lohifileestä nahka ja ruodot.
- Kuutioi lohi.
- Keitä kasvikset maustepippureiden ja laakerinlehden kanssa vedessä lähes kypsäksi.
- Lisää maito tai kerma ja paloiteltu lohi.
- Keitä miedolla lämmöllä, kunnes kala on kypsää, noin 5 minuuttia.
- Lisää tilli ja tarjoile keitto ruisleivän kanssa.
- Paahda leipäviipaleet halutessasi.
VIHJE !
Lisää vaihteeksi keittoon kapriksia tai suolakurkkukuutioita.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 1/06-lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti