Valmistusaika: 30-60 min.
4 annosta
n.600g Uusia perunoita keitettynä
1pkt(400g) HK Kabanossi-makkaroita
2-3 Nippu sipulia varsineen
1rs(250g) Kirsikkatomaatteja
2rkl Öljyä
1½tl Provencen Mix Yrttisekoitusta
½tl Suolaa
Mustapippuria
4 Kananmunaa
- Leikkaa perunat reiluiksi kuutioiksi. Halkaise makkarat pitkittäin ja leikkaa ne viipaleiksi. Suikaloi sipulit ja hienonna sipuleiden varret. Halkaise kirsikkatomaatit.
- Kuullota sipuleita (muurinpohja pannulla). Lisää joukkoon makkaraviipaleet ruskistumaan. Siirrä ne lautaselle. Ruskista perunat pannulla. Lisää makkarat ja sipulit takaisin pannulle. Mausta ja sekoita varovasti.
- Lisää pannulle kirsikkatomaatit ja sipuleiden varret. Paista kananmunat ja nosta ne pyttipannun päälle.
Ohje: K Ruoka Pirkka heinäkuu 2010 -lehti.
Pyttipanni on ihan parasta kun sen valmistaa itse, eikä missään nimessä osta niitä kaupan valmis pusseja. :)
VastaaPoistaNo juu paljon parempaa kun kaupan, äitin kanssa ajateltiin tehä testi ja otettiin oma tekemää pyttistä ja kaupan ja vertailtiin, niin se kaupan oli jotenkin tosi kumista :DD
Poista