sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Fetatäytteiset suippopaprikat

Valmistusaika: alle 30 min
4 kpl

1pkt(200g) Suippopaprikoita
½prk(375g) Salaattijuustokuutioita öljymarinaadissa
1tl Provencen mix-yrttisekoitusta
Ripaus mustapippuria

Paistamiseen:
Salaattijuustokuutioiden öljymarinaadia

Lisäksi:
1pkt(4kpl) Pintamaustettuja porsaan grillipihvejä

  1. Halkaise suippopaprikat pitkittäin. Poista kanta ja siemenet. Sivele paprikoiden ulkopinta öljymarinaadilla.
  2. Murskaa valutetut salaattijusstokuutiot haarukalla. Täytä paprikat juustolla ja ripottele pinnalle yrttisekoitusta ja mustapippuria.
  3. Grillaa öljytyllä parilalla tai muurikalla miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia, kunnes paprikat pehmenevät hiukan.
  4. Tarjoa grillattujen pihvien kanssa.
Ohje: K Ruoka Pirkka heinäkuu 2011 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä ohjeesta, meillä syödään tänään näitä. :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ^^ Mä lorautin pikkusen vielä öljyä näihin päälle kun näytti mun mielestä niin kuivilta.. :)

      Poista