Toukokuussa meillä vietetään teemaviikkona Espanja-viikkoa. Tässä ensimmäinen ohje. :)
Pahoittelut huonosta kuvasta, kamerani ei näemmä tehnyt yhteistyötä kanssani.
n 1 dl Extra Virgin oliiviöljyä
750 g Ohueksi viipaloituja perunoita
1 Iso sipuli
6 Kananmunaa
Suolaa, pippuria
- Kuumenna osa öljystä laakeassa paistinpannussa, lisää ohuet perunaviipaleet ja suikaloitu sipuli. Pienennä lämpöä ja anna perunoiden ja sipulin kypsyä hitaasti välillä käännellen noin 15-20 minuuttia tai kunnes perunat ja sipulit ovat kullanruskeita ja pehmeitä.
- Vatkaa kananmunat ja ripaus suolaa.
- Valuta perunoista kannen avulla ylimääräinen öljy pois ja kaada perunat munaseokseen. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Pyyhkäise paistinpannu talouspaperilla puhtaaksi ja kuumenna siinä noin 2 rkl öljyä. Kaada tortillaseos pannuun. Kypsennä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Käännä tortilla tasaisen kannen tai öljyllä pyyhkäistyllä leivinpaperilla päällystetyn leikkuulaudan avulla. Kypsennä vielä toiselta puolelta noin 5 minuuttia. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmioiksi.
Ohje: Kotilieden Herkkusuiden Kestit -kirjanen.
Tätäkin täytyy ehkä tehdä? Jos vaan laittais vähän enemmän mausteita? :D
VastaaPoistaJoo enemmällä mauste määrällä varmasti tosi hyvää !:) Mutta oli se noinkin kun oli salaattia sen kanssa :)
Poista