n. 50 kpl
200g Margariinia
2dl Sokeria
1 Kananmuna
1tl Vaniljasokeria
1½tl Kanelia
1tl Leivinjauhetta
4dl Vehnäjauhoja
Koristeeksi:
3/4dl Sokeria
2tl Kanelia
- Vaahdota rasva ja sokeri.
- Lisää munat hyvin vatkaten.
- Yhdistä kuivat aineet ja sekoita taikinaan.
- Kääri taikina kelmuun. Anna levätä jääkaapissa muutama tunti.
- Jaa taikina osiin. Pyöritä taikinasta pikkusormen paksuisia tankoja. Leikkaa ne noin 7cm:n pätkiksi. Pyöritä pätkät lautasella sokeri-kaneliseoksessa.
- Muotoile tangoista pellille leivinpaperin päälle ässän muotoisia pikkuleipiä. Paista 200-asteessa noin 10 minuuttia.
Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 5.09 -lehti.
Siis nää oli niin hyviä, että aion tehdä näitä viikonloppuna. :)
VastaaPoistaMutta nehän oli vaan ihan tavallisia ässäkeksejä.. ^^
Poista