tiistai 3. maaliskuuta 2015

Ässät

n. 50 kpl

200g Margariinia
2dl Sokeria
1 Kananmuna
1tl Vaniljasokeria
1½tl Kanelia
1tl Leivinjauhetta
4dl Vehnäjauhoja

Koristeeksi:
3/4dl Sokeria
2tl Kanelia

  1. Vaahdota rasva ja sokeri.
  2. Lisää munat hyvin vatkaten.
  3. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita taikinaan.
  4. Kääri taikina kelmuun. Anna levätä jääkaapissa muutama tunti.
  5. Jaa taikina osiin. Pyöritä taikinasta pikkusormen paksuisia tankoja. Leikkaa ne noin 7cm:n pätkiksi. Pyöritä pätkät lautasella sokeri-kaneliseoksessa.
  6. Muotoile tangoista pellille leivinpaperin päälle ässän muotoisia pikkuleipiä. Paista 200-asteessa noin 10 minuuttia.
Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 5.09 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Siis nää oli niin hyviä, että aion tehdä näitä viikonloppuna. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta nehän oli vaan ihan tavallisia ässäkeksejä.. ^^

      Poista