tiistai 3. maaliskuuta 2015

Uunimunakas

LAKTOOSITON ! GLUTEIINITON !

4-6 annosta

10 Kananmunaa
1dl Vettä
1tl Suolaa
1/4tl Mustapippurirouhetta
1(300g) Parsakaali
½ Paprika
(½tl Pizzamaustetta)

  • Pese ja paloittele paprika sekä parsakaali.
  • Käytä myös kaalin varsi.
  • Höyrytä parsakaalit kevyesti.
  • Levitä kasvikset uunivuokaan.
  • Sekoita munat, vesi ja mausteet ja kaada kasvisten päälle.
  • Kypsennä 200-asteessa 20-30 minuuttia.
VIHJE !
Lisää joukkoon halutessasi kinkkukuutioita, tähteeksi jäänyttä lammaspaistia tai pekonikuutioita.

Ohje: Yhteishyvä Ruoka 3/05 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti