Valmistusaika: 1 tunti 20 minuuttia.
25 viipaletta
25 viipaletta
200g Margariinia tai voita
2dl Sokeria
3 Kananmunaa
4dl Vehnäjauhoja
2tl Leivinjauhetta
2tl Vaniljasokeria
1dl Kevytkermaa
Kuorrutus:
100g Maitosuklaata
2 Dacapo-suklaapatukkaa
2-3rkl Vispikermaa
Koristelu: (Ei ole pakko tehdä)
2dl Vispikermaa
1½-2tl Vaniljakreemijauhetta
- Voitele ja korppujauhota 1,8 litran rengasvuoka. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
- Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen, vatkaa hyvin.
- Yhdistä kuivat aineet. Siivilöi kakkutaikinaan vuorotellen kuivien aineiden seosta ja lisää välillä kermaa.
- Kaada taikina vuokaan.
- Paista kakkua 50-55 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Kumoa hiukan jäähtyneenä.
- Anna kakun jäähtyä kokonaan.
- Valmista kuorrutus.
- Sulata suklaat ja sekoita joukkoon vispikerma.
- Valuta jäähtyneen kakun päälle.
- Pistä jääkaappiin.
- Halutessasi voit koristella kakun.
- Vatkaa vispikerma ja vaniljakreemijauhe kuohkeaksi vaahdoksi ja pursota suklaa hunnun päälle haluamallasi tavalla.
Wau! Upea tuo koristelu. Oot niin taitava. <3
VastaaPoistaTuo on ihan pursottimella tehty :) Mullon sellanen yks pursotinpää mitä en ollu vielä testannu ja testasin sen tähän :D Nyt mä tajusin mitä sillä ilmeisesti voi tehdä kakkuihin, ruohoo ! :D
Poista