sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Jauhelihapihvit

5-6 kpl

1dl Korppujahoja
2dl Vettä tai kermaviiliä
1 Sipuli
1 Kananmuna
1tl Suolaa
½tl Mustapippuria
1tl Paprikajauhetta
(1 Valkosipulinkynsi)
500g Jauhelihaa

  • Sekoita korppujauho ja neste kulhossa.
  • Hienonna sipuli ja lisää joukkoon.
  • Jos haluat pehmeää ja mietoa sipulia, hauduta sitä hetki pannulla öljyssä tai sellaisenaan mikroaaltouunissa.
  • Lisää kananmuna, mausteet ja jauheliha.
  • Sekoita taikina tasaiseksi.
  • Muotoile taikinasta pihvejä uunipellille.
  • Kypsennä pihvit 225-asteessa 15 minuuttia.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 9/05 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti