maanantai 23. maaliskuuta 2015

Tumma Spagetti Bolognese

MAIDOTON !

4 annosta

300g Naudan jauhelihaa
1 Sipuli
1 Valkosipulinkynsi
Pala juuriselleriä
1 Porkkana
400g Tomaattimurskaa
1rkl Vehnäjauhoja
2rkl Tomaattipyrettä
1rkl Fariinisokeria
1rkl Oreganoa
½-1tl Suolaa
½tl Rouhittua mustapippuria

Lisäksi:
300g Tummaa spagettia

  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
  • Ruskista jauheliha omassa rasvassaan pannulla.
  • Lisää hienonnetut sipulit ja kääntele hetken aikaa, kunnes sipuli on pehmennyt.
  • Pese ja kuori juuriselleri ja porkkana.
  • Raasta karkeaksi raasteeksi.
  • Lisää raasteet pannulle ja anna seoksen kiehahtaa.
  • Tyhjennä pannu kattilaan ja lisää tomaattimurska, johon on sekoitettu jauhot sekä tomaattipyree ja mausteet.
  • Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä kannen alla 30-40 minuuttia.
  • Tarkista maku.
  • Koristele halutessasi basilikanlehdillä.
  • Tarjoa kastike keitetyn spagetin kanssa.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 3/04 -lehti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti