MAIDOTON !
4 annosta
300g Naudan jauhelihaa
1 Sipuli
1 Valkosipulinkynsi
Pala juuriselleriä
1 Porkkana
400g Tomaattimurskaa
1rkl Vehnäjauhoja
2rkl Tomaattipyrettä
1rkl Fariinisokeria
1rkl Oreganoa
½-1tl Suolaa
½tl Rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
300g Tummaa spagettia
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
- Ruskista jauheliha omassa rasvassaan pannulla.
- Lisää hienonnetut sipulit ja kääntele hetken aikaa, kunnes sipuli on pehmennyt.
- Pese ja kuori juuriselleri ja porkkana.
- Raasta karkeaksi raasteeksi.
- Lisää raasteet pannulle ja anna seoksen kiehahtaa.
- Tyhjennä pannu kattilaan ja lisää tomaattimurska, johon on sekoitettu jauhot sekä tomaattipyree ja mausteet.
- Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä kannen alla 30-40 minuuttia.
- Tarkista maku.
- Koristele halutessasi basilikanlehdillä.
- Tarjoa kastike keitetyn spagetin kanssa.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 3/04 -lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti