VIHJE !
Porsaanlihan tilalla voit käyttää myös marinoituja broilerisuikaleita.
4 annosta
4 Valmista pitaleipää
300g Marinoituja possunsuikaleita
Öljyä paistamiseen
1½dl Ruoanvalmistusjogurttia
2 Valkosipulinkynttä
1 Pieni kurkku
2rkl Silputtua tilliä
Ripaus suolaa
1 Sipuli
2 Tomaattia
- Paista possunsuikaleet pannulla öljyssä kypsiksi.
- Sekoita keskenään murskatut valkosipulinkynnet, jogurtti, raastettu ja valutettu puolikas kurkku, tilli silppu ja ripaus suolaa.
- Laita halkaistujen ja lämmitettyjen pitaleipien sisään jogurtti-kurkkukastiketta, lihasuikaleita ja viipaloitua kurkkua, sipulia ja tomaattia.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 5/02 -lehti.
Nams!! Meiän on pakko varmaan viikonloppuna tehdä pitaleipiä. :3
VastaaPoistaKannattaa ! Ja nää oli ihan super hyviä ! Pakko tehä joku kerta uudestaan ! ;D
Poista