maanantai 23. maaliskuuta 2015

Tuhdit Pitaleivät

VIHJE !
Porsaanlihan tilalla voit käyttää myös marinoituja broilerisuikaleita. 

4 annosta

4 Valmista pitaleipää
300g Marinoituja possunsuikaleita
Öljyä paistamiseen
1½dl Ruoanvalmistusjogurttia
2 Valkosipulinkynttä
1 Pieni kurkku
2rkl Silputtua tilliä
Ripaus suolaa
1 Sipuli
2 Tomaattia

  • Paista possunsuikaleet pannulla öljyssä kypsiksi.
  • Sekoita keskenään murskatut valkosipulinkynnet, jogurtti, raastettu ja valutettu puolikas kurkku, tilli silppu ja ripaus suolaa.
  • Laita halkaistujen ja lämmitettyjen pitaleipien sisään jogurtti-kurkkukastiketta, lihasuikaleita ja viipaloitua kurkkua, sipulia ja tomaattia.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 5/02 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Nams!! Meiän on pakko varmaan viikonloppuna tehdä pitaleipiä. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ! Ja nää oli ihan super hyviä ! Pakko tehä joku kerta uudestaan ! ;D

      Poista