VIHJE !
Jos haluat ruokaisamman salaatin, lisää joukkoon muutama keitetty peruna tai keitettyä riisiä.
2 annosta
1prk Tonnikalaa vedessä
250g Kirsikkatomaatteja
200g Pakastepapuja
1 Ruukku jääsalaattia
1 Keitetty kananmuna
250g Raejuustoa
Kastike:
1rkl Oliiviöljyä
2tl Sitruunanmehua
Ripaus suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria
- Valuta tonnikala.
- Pese ja leikkaa tomaatit neljään osaan.
- Keitä pavut nopeasti kiehuvassa vedessä ja valuta huolellisesti.
- Revi lautaselle salaatinlehdet ja nosta päälle tonnikala, tomaattilohkot, kiehautetut pavut sekä keitetyt munan puolikkaat.
- Nosta raejuustoa pinnalle ja valuta päälle keskenään sekoitetut kastikkeen aineet.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 1/05 -lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti