tiistai 17. maaliskuuta 2015

Tonnikala-Kasvissalaatti

VIHJE !
Jos haluat ruokaisamman salaatin, lisää joukkoon muutama keitetty peruna tai keitettyä riisiä.

2 annosta

1prk Tonnikalaa vedessä
250g Kirsikkatomaatteja
200g Pakastepapuja
1 Ruukku jääsalaattia
1 Keitetty kananmuna
250g Raejuustoa

Kastike:
1rkl Oliiviöljyä
2tl Sitruunanmehua
Ripaus suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria

  • Valuta tonnikala.
  • Pese ja leikkaa tomaatit neljään osaan.
  • Keitä pavut nopeasti kiehuvassa vedessä ja valuta huolellisesti.
  • Revi lautaselle salaatinlehdet ja nosta päälle tonnikala, tomaattilohkot, kiehautetut pavut sekä keitetyt munan puolikkaat.
  • Nosta raejuustoa pinnalle ja valuta päälle keskenään sekoitetut kastikkeen aineet.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 1/05 -lehti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti