8-10 annosta
Katkenneet sormet:
900g Kuorettomia nakkeja
1 Punanen paprika
2-3dl Ketsuppia
- Keitä nakkeja kiehuvassa vedessä noin minuutin ajan.
- Leikkaa paprika ''kynnen kokoisiksi'' paloiksi.
- Leikkaa nakkien puoleen väliin viillot ja pienet, kynnen kokoiset palat pois toisista päistä.
- Pursota pieni nokare ketsuppia ja kiinnitä paprikakynnet paikoilleen.
- Asettele nakit ''käsiksi'' lautaselle.
- Kaada pieniin tarjoilukulhoihin ketsuppia dipattavaksi ''vereksi''.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 10/04 -lehti.
HeMaPa-muusi:
10 Keskikokoista perunaa
n. 2rkl Margariinia
1tl Suolaa
1-1½dl Maitoa
½ (100g) Herne-maissi-paprikasekoitusta
Nää näyttää tosi häröiltä. :D Mutta oli varmaan hyviä!!
VastaaPoistahah :D Pitää sitä välillä olla vähä tollasta leikkisämpääkin ruokaa :D
Poista