sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Katkenneet Sormet & HeMaPa-muusi

8-10 annosta

Katkenneet sormet:
900g Kuorettomia nakkeja
1 Punanen paprika
2-3dl Ketsuppia

  • Keitä nakkeja kiehuvassa vedessä noin minuutin ajan.
  • Leikkaa paprika ''kynnen kokoisiksi'' paloiksi.
  • Leikkaa nakkien puoleen väliin viillot ja pienet, kynnen kokoiset palat pois toisista päistä.
  • Pursota pieni nokare ketsuppia ja kiinnitä paprikakynnet paikoilleen.
  • Asettele nakit ''käsiksi'' lautaselle.
  • Kaada pieniin tarjoilukulhoihin ketsuppia dipattavaksi ''vereksi''.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 10/04 -lehti.

HeMaPa-muusi:
10 Keskikokoista perunaa
n. 2rkl Margariinia
1tl Suolaa
1-1½dl Maitoa
½ (100g) Herne-maissi-paprikasekoitusta

  • Kuori ja paloittele perunat. 
  • Keitä kypsiksi.
  • Kaada keitinvesi pois.
  • Laita margariini ja suola perunoiden sekaan ja soseuta sähkövatkaimella vähitellen maitoa lisäten.
  • Lisää lopuksi herne-maissi-paprikasekoitus.

2 kommenttia:

  1. Nää näyttää tosi häröiltä. :D Mutta oli varmaan hyviä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah :D Pitää sitä välillä olla vähä tollasta leikkisämpääkin ruokaa :D

      Poista