sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Appelsiini-persikkasmoothie

Valmistusaika: alle 5 minuuttia.
4 annosta

3dl Appelsiinitäysmehua
1tlk(410g) Persikanpuolikkaita mehussa
1tlk(250g) Rasvatonta mietoa maitorahkaa
1(250g) Banaani
(Sokeria tai hunajaa)

  1. Mittaa ainekset, persikat valutettuina, tehosekoittimeen ja soseuta. Makeuta tarvittaessa. Tarjoa aamu- tai välipalana tai jälkiruokana.
Ohje: K Ruoka Pirkka tammikuu 2013 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi kun itsekin jaksaisi tehdä.. Miten mä oon niin laiska. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D kannattaa tehä tätä kyllä jos haluaa helpon ja täyttävän välipalan! ;)

      Poista