n. 30 kpl
100g Margariinia
1dl Sokeria
1 Kananmuna
2½dl Vehnäjauhoja
1tl Leivinjauhetta
2rkl Kaakaojauhetta
1rkl Vaniljasokeria
1/4tl Suolaa
½dl Maitoa
Pinnalle:
Tomusokeria
- Vaahdota rasva ja sokeri.
- Lisää muna huolellisesti vatkaten.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne taikinaan vuorotellen maidon kanssa.
- Pursota taikinasta peukalon kokoisia tankoja leivinpaperoidulle pellille.
- Voit myös nostaa lusikalla taikinakokkareita pellille.
- Jätä tilaa pikkuleipien väliin, koska ne leviävät hieman paistamisen aikana.
- Paista pikkuleivät 20-asteessa uunin keskiosassa 10-12 minuuttia. (Kannattaa seurata tarkasti kypsymistä, meillä meinasi palaa vaikka oli vain puolet ajasta uunissa).
- Nosta jäähtymään ritilälle.
- Siivilöi jäähtyneiden pikkuleipien pinnalle tomusokeria.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 12/05 -lehti.
OOH<3 Nää oli varmaan hyviä!! Söittekö jo kaikki? :D
VastaaPoistaNe oli! <3 Tiisa söi niitä eilen ja sit mä söin ne pari vikaa illalla ;/ Olit hidas etkä tullu heti maistaan :D Mut kannattaa tehä, tykkäät ihan varmasti :) <3 Mä ajattelin kehittä näistä jouluversionkin. En tiedä miten mutta tuutko koemaistajaks sitten? :D
PoistaTottakai tulen. :D Voit olla siitä aivan varma <3
Poista:D Arvasin :D Hyvä koemaistattaa muilla mun kokeiluja.. ;D <3
Poista