sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Italialainen Tomaattikeitto

Valmistusaika: alle 15 min.
4 annosta

2tlk(500g) Paseerattua tomaattia
2dl Vettä
2 Valkosipulinkynttä hienonnettuna
1-2rkl Vindaloo currytahnaa
Ripaus mustapippuria
Ripaus suolaa
Ripaus sokeria
½tlk Mascarponea tai 1dl Kuohukermaa
Tuoretta korianteria hienonnettuna

Lisäksi:
Naanleipää

  1. Laita kattilaan paseerattu tomaatti, vesi ja valkosipulinkynnet. Mausta currytahnalla makusi mukaan. (Tahna on tulista). Lisää pippuri, suola ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
  2. Lisää mascarpone tai kerma keittoon hyvin sekoittaen. Kiehauta, mutta älä enää keitä. Tarkista maku. Hienonna keiton pinnalle tuoretta korianteria ja tarjoa keiton kanssa naanleipää.
Ohje: K Ruoka Pirkka kesäkuu 2013 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Näyttää todella herkulliselta. :) Vaalea leipä sopisi varmaan hyvin tomaattikeiton kanssa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii juu vaalee leipä tosi hyvin, me tehtiin ihan semmonen pakaste patonki ton kanssa ja sopi hyvin :)

      Poista