Valmistusaika: alle 15 min.
4 annosta
2tlk(500g) Paseerattua tomaattia
2dl Vettä
2 Valkosipulinkynttä hienonnettuna
1-2rkl Vindaloo currytahnaa
Ripaus mustapippuria
Ripaus suolaa
Ripaus sokeria
½tlk Mascarponea tai 1dl Kuohukermaa
Tuoretta korianteria hienonnettuna
Lisäksi:
Naanleipää
- Laita kattilaan paseerattu tomaatti, vesi ja valkosipulinkynnet. Mausta currytahnalla makusi mukaan. (Tahna on tulista). Lisää pippuri, suola ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
- Lisää mascarpone tai kerma keittoon hyvin sekoittaen. Kiehauta, mutta älä enää keitä. Tarkista maku. Hienonna keiton pinnalle tuoretta korianteria ja tarjoa keiton kanssa naanleipää.
Ohje: K Ruoka Pirkka kesäkuu 2013 -lehti.
Näyttää todella herkulliselta. :) Vaalea leipä sopisi varmaan hyvin tomaattikeiton kanssa? :)
VastaaPoistaSopii juu vaalee leipä tosi hyvin, me tehtiin ihan semmonen pakaste patonki ton kanssa ja sopi hyvin :)
Poista