4-5 annosta
1ps Sipulikeitto-aineksia
½dl Korppujauhoja
1tlk(2dl) Kermaviiliä
1 Kananmuna
1tl Paprikajauhetta
Mustapippuria myllystä
(Yrttisuolaa)
500g Nauta-sika jauhelihaa
Kuorrutus:
4-5 tomaattia
1dl Tuoretta basilikaa
2dl Juustoraastetta
- Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.
- Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.
- Vaivaa massa tasaiseksi.
- Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.
- Levitä murekeseos vuokaan.
- Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilika silppua.
- Kypsennä uunissa 200-asteessa noin 15 minuuttia.
- Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.
- Me tarjottiin lisäkkeenä perunamuusia jossa oli seassa herne-maissi-paprikasekoitusta.
Ohje: Yhteishyvä Ruokamaailma 10/07 -lehti.
Kuulostaa todella herkulliselta. :) Oliko tää sitä mitä me syötiin? :)
VastaaPoistaKannattaa kokeilla, mä rakastuin tähän.. :) Taas sai huomata että on se tuore yrtti aina parempi kun kuivattu.. ah mitä makuja ! <3
VastaaPoistaTää ei ollu sitä, se mitä söitte oli mun joku omassa päässä kehittelemä mureke-kääretorttu.. herne-maissi-paprikaa ja cheddaria "lytätyn" murekemössön päälle ja rullalle samalla lailla kun kääretorttu ja sit uuniin. :)