n. 15 viipaletta
4 Kananmunaa
1½dl Sokeria
3/4dl Perunajauhoja
3rkl Kaakaojauhetta
2rkl Vehnäjauhoja
1tl Leivinjauhetta
Täyte:
200g(1pkt) Mangotuorejuustoa
50g Valkosuklaata
1dl Kuohukermaa
Pinnalle:
50g Valkosuklaata
- Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne vaahtoon.
- Kääntele taikina tasaiseksi.
- Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 8 minuuttia.
- Kumoa kypsä pohja sokeroidulle puhtaalle leivinpaperiarkille.
- Irrota varoen pohjapaperi ja anna levyn jäähtyä.
- Notkista tuorejuusto ja anna hetken lämmetä huoneenlämmössä.
- Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa.
- Vatkaa kerma vaahdoksi.
- Sekoita tuorejuustoon valkosuklaa ja nostele joukkoon kermavaahto.
- Levitä täyte torttulevylle.
- Kääri rullalle ja anna vetäytyä peitettynä vähintään tunti.
- Koristele sulatetulla valkosuklaalla. ( Itse tein myös keltaiseksi värjätystä valkosuklaasta koristeeksi suklaakukkia).
Ohje: Yhteishyvä Ruoka marraskuu 2013 -lehti.
Rakastan kaikkea missä on mangoa, joten tää olisi varmaan mun mieleen. :) Noi koristeet on tosi ihanat. :)
VastaaPoistaNo sitten varmasti olisi, voisi olla myös hyvää jos täytteen sekaan pilkkois pieneksi vähän tuoretta mangoa :) ite en oo koskaan välittäny mangosta mutta nyt rohkenin kokeileen ees tuorejuuston muodossa :)
Poista