tiistai 25. marraskuuta 2014

Kasvisminestrone

6 annosta

1L Vettä
2 Kanaliemikuutiota
1 Murskattu valkosipulinkynsi
2rkl Tomaattipyrettä
1dl tricolor-simpukkamakaronia 
2ps(180g) Pakaste suikalejuureksia
1prk(400g) Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1tl Basilikaa

Pinnalle:
Hienonnettua persiljaa

  • Kiehauta kattilassa kanaliemi ja lisää murskattu valkosipulinkynsi, tomaattipyree sekä makaronit.
  • Anna niiden kiehua ensin 4 minuuttia.
  • Lisää pakastejuurekset ja pavut ja jatka keittämistä vielä 3-4 minuuttia, kunnes pasta on melkein kypsää.
  • Mausta keitto basilikalla ja hienonnetulla persiljalla.
  • Keitto vaan paranee, kun se saa maustua miedolla lämmöllä kannen alla.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 2/06 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti