Puuro:
1,5-2dl Puuroriisiä
1L Maitoa
1rkl Rypsiöljyä
(½-1tl Suolaa)
- Laita aineet voideltuun uunivuokaan.
- Sekoita hiukan.
- Kypsennä 150-175-asteisessa uunissa n. 1-1,5 tuntia.
- Laita vuokaan foliota kanneksi, mikäli pinta tummuu liikaa.
Glögikeitto:
1L Valmista glögijuomaa(punaista)
3rkl Perunajauhoja
n.½dl Sokeria
- Kaada glögijuoma kattilaan ja sekoita joukkoon perunajauhot ja sokeri.
- Kuumenna koko ajan sekoittaen.
- Anna keiton pulpahtaa pari kertaa ja siirrä sitten kattila pois liedeltä.
- Tarjoa lämpimänä tai jäähtyneenä.
Ohje: K Ruoka Pirkka 51-52/17,12,2009 -lehti.
Mä en oo vielä uskaltanut kokeilla riisipuuroa uunissa. :D Pelkään, että se ei maistu samalle.. :D Tänään muuten aion tehdä riisipuuroa meille iltapalaksi. :)
VastaaPoistaMäki pelkäsin ettei maistu samalta mutta mun mielestä ei oo mitään suurta eroo :)
Poista