sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Paprikainen Perunasalaatti & Grillatut possupihvit

Valmistusaika: yli 60 min.
4 annosta

½kg Uusia perunoita( tai perunoita, keitä edellisenä päivänä ja kuori)
½-1(100g) Omenaa
½(50g) Sipulia
50g Mauste- tai voileipäkurkkuviipaletta
1prk(200g) Crème Bonjour Cuisine, chili & paprika
½-1(150g) Paprikaa
½ ruukkua rucolaa

Lisäksi:
1rs(400g) Porsaan grillipihvejä, marinoimaton
Suolaa
Mustapippuria

Paistamiseen:
Juoksevaa kasviöljyseosta

  1. Keitä pestyt perunat kypsiksi. Valuta ja kuutioi ne hieman jäähtyneenä.
  2. Kuutioi omena, sipuli ja maustekurkut. Yhdistä kasvikset perunoiden kanssa. Sekoita joukkoon cuisine ja anna maustua vähintään puoli tuntia. Kuutioi paprika. Viimeistele salaatti paprikalla ja rucolalla.
  3. Paista tai grillaa pihvit pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa perunasalaatin kanssa.
Ohje: K Ruoka Pirkka kesäkuu 2013 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi, kun jaksaisi itsekin tehdä itse perunasalaattia. :D Miten mä oon niin laiska. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en enää voi sietää kaupan perunasalaatteja, sen jälkeen kun tein ekan kerran ite niin en oo kaupan salaatteihin koskenut :D

      Poista