sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Broileriminestrone

4 annosta

300g Maustamattomia broilerisuikaleita
1rkl Öljyä
½tl Currya
Ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1L Vettä
2 Kasvisliemikuutiota
½ps(200g) Pakaste purjoa
1ps(200g) Pikku porkkanoita
1dl Makaronia
1prk(425/280g) Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
2rkl Tomaattisosetta
½tl Rouhittua mustapippuria
1ps(200g) Pakaste herneitä

Lisäksi:
2rkl Hienonnettua persiljaa tai basilikaa

  • Lämmitä pannulla öljy ja lisää joukkoon curry.
  • Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja mausta ne.
  • Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot.
  • Lisää joukkoon purjo, porkkanat ja makaronit.
  • Kaada joukkoon pavut ja mausta tomaattisoseella ja mustapippurilla.
  • Anna keiton kiehua n. 6 minuuttia muutaman kerran sekoittaen kunnes makaronit ovat kypsiä.
  • Lisää joukkoon broilerisuikaleet ja herneet ja keitä muutama minuutti.
  • Tarkista maku.
  • Lisää joukkoon persiljaa tai basilikaa.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 6.11 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti