4 annosta
300g Maustamattomia broilerisuikaleita
1rkl Öljyä
½tl Currya
Ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1L Vettä
2 Kasvisliemikuutiota
½ps(200g) Pakaste purjoa
1ps(200g) Pikku porkkanoita
1dl Makaronia
1prk(425/280g) Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
2rkl Tomaattisosetta
½tl Rouhittua mustapippuria
1ps(200g) Pakaste herneitä
Lisäksi:
2rkl Hienonnettua persiljaa tai basilikaa
- Lämmitä pannulla öljy ja lisää joukkoon curry.
- Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja mausta ne.
- Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot.
- Lisää joukkoon purjo, porkkanat ja makaronit.
- Kaada joukkoon pavut ja mausta tomaattisoseella ja mustapippurilla.
- Anna keiton kiehua n. 6 minuuttia muutaman kerran sekoittaen kunnes makaronit ovat kypsiä.
- Lisää joukkoon broilerisuikaleet ja herneet ja keitä muutama minuutti.
- Tarkista maku.
- Lisää joukkoon persiljaa tai basilikaa.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 6.11 -lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti