torstai 6. marraskuuta 2014

Kurkku-Paprikatortillat

Valmistusaika: alle 30 min.
4 annosta

½(150g) Purjoa
1(150g) Punainen paprika
1(200g) Kurkku
2rkl Öljyä
1rs(200g) Crème Bonjour-tuorejuustoa, chili
½tl Suolaa
½tl Timjamia
Ripaus mustapippuria
4 Tortillaa
(Tuoretta timjamia)

  1. Leikkaa halkaistu ja huuhdottu purjo ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi myös paprika ja kurkku.
  2. Kuullota purjo ja paprika rasvassa. Lisää kurkku ja puolet tuorejuustosta. Mausta suolalla, timjamilla ja pippurilla. Kiehauta sekoitaen.
  3. Kuumenna tortillat mikrossa tai uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Sivele tortillat tuorejuustolla ja jaa päälle täyte. Kääri tortillat toisesta päästä auki oleviksi kääröiksi ja koristele tuoreella timjamilla halutessasi.
Ohje: K Ruoka Pirkka kesäkuu 2013 -lehti.

3 kommenttia: