12 pientä pizzaa
1pkt(300g) Pizzapohja-aineksia
1 3/4dl Vettä
2rkl Tomaattipyrettä
Pinnalle:
1½dl Pastaketsuppia
150g Mozzarellajuustoa
200g Valmiita kinkkusuikaleita
10 Kirsikkatomaattia
1tl Oreganoa
- Mittaa kädenlämpöinen vesi kulhoon ja liota siihen pakkauksen mukana tullut kuivahiiva sekä tomaattipyre.
- Lisää jauhoseos sekoittaen ja alusta taikina tasaiseksi.
- Anna kohota lämpimässä paikassa noin puolisen tuntia.
- Jaa taikina puoliksi ja palat kuuteen osaan.
- Kauli palat jauhotetulla pöydällä pyöreiksi pieniksi pizzapohjiksi.
- Nosta pohjat leivinpaperoidulle uunipellille.
- Levitä jokaiselle pohjalle ensin pastaketsuppia.
- Jaa täytteet tasaisesti jokaisen pizzan päälle ripottelemalla pohjalle ensin juustoraastetta.
- Lisää sitten kinkkusuikaleet ja viipaloidut kirsikkatomaatit.
- Mausta oreganolla.
- Paista pizzat 250-asteessa, 7-8 minuuttia.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 2/06 -lehti.
Näitä meillä syödään sunnuntaina, kiva ottaa täältä kaikki ruokaohjeet. ;)
VastaaPoistaHAh :D No mutta on ainakin jotain apua/vaihtelua jos ees välillä jonkun uuden ohjeen löytää kokeiluun ;)
Poista