torstai 6. marraskuuta 2014

Pienet Kinkkupizzat

12 pientä pizzaa

1pkt(300g) Pizzapohja-aineksia
1 3/4dl Vettä
2rkl Tomaattipyrettä

Pinnalle:
1½dl Pastaketsuppia
150g Mozzarellajuustoa
200g Valmiita kinkkusuikaleita
10 Kirsikkatomaattia
1tl Oreganoa

  • Mittaa kädenlämpöinen vesi kulhoon ja liota siihen pakkauksen mukana tullut kuivahiiva sekä tomaattipyre.
  • Lisää jauhoseos sekoittaen ja alusta taikina tasaiseksi.
  • Anna kohota lämpimässä paikassa noin puolisen tuntia.
  • Jaa taikina puoliksi ja palat kuuteen osaan.
  • Kauli palat jauhotetulla pöydällä pyöreiksi pieniksi pizzapohjiksi.
  • Nosta pohjat leivinpaperoidulle uunipellille.
  • Levitä jokaiselle pohjalle ensin pastaketsuppia.
  • Jaa täytteet tasaisesti jokaisen pizzan päälle ripottelemalla pohjalle ensin juustoraastetta.
  • Lisää sitten kinkkusuikaleet ja viipaloidut kirsikkatomaatit.
  • Mausta oreganolla.
  • Paista pizzat 250-asteessa, 7-8 minuuttia.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 2/06 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Näitä meillä syödään sunnuntaina, kiva ottaa täältä kaikki ruokaohjeet. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAh :D No mutta on ainakin jotain apua/vaihtelua jos ees välillä jonkun uuden ohjeen löytää kokeiluun ;)

      Poista