Meillä ei kuorrutus jostain syystä onnistunut, sen olisi pitänyt olla ''sitkeämpää'' jotta pysyisi kauniina kerroksena leivosten päällä. Suosittelen kokeilemaan ensin pienempää nestemäärää siis kuorrutusta tehdessä. :)
12-14 palaa
4 Kananmunaa
3dl Sokeria
5dl Vehnäjauhoja
3tl Leivinjauhetta
½tl Suolaa
1rkl Kanelia
2dl Juoksevaa margariinia
5dl Hienoa porkkanaraastetta
3/4dl Appelsiinimehua
Kuorrutus:
200g Maustamatonta tuorejuustoa
1 Appelsiinin kuori
2rkl Appelsiinimehua
2dl Tomusokeria
1tl Vaniljasokeria
- Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää ne muna-sokerivaahtoon kevyesti sekoittaen.
- Lisää vuorotellen rasva, porkkanaraaste sekä appelsiinimehu.
- Kääntele tasaiseksi taikinaksi.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun n. 25 x 35cm uunivuokaan tai pellille.
- Paista kakkupohjaa 175-asteessa noin 30-35 minuuttia.
- Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään tasaiseksi seokseksi.
- Levitä kuorrutus jäähtyneelle pohjalle.
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 9/04 -lehti.
Kuorrutuksesta viis! Tuo oli niin hyvää, että huhu! :3
VastaaPoistaHih ^^ Hyvä jos kelpas ! :)
Poista