Itse korvasin tässä ohjeessa broilerinjauhelihan broilerin fileesuikaleilla, ja hyvää tuli. :)
Kuvanlaatu on taas todella huono, pahoittelut siitä !
Valmistusaika: 30-60 min.
n. 8 palaa
Pohja:
2dl Vettä
2tl Kuivahiivaa
½tl Suolaa
n. 4dl Vehnäjauhoja
1rkl Ekstra neitsytoliiviöljyä
Täyte:
2dl Yrtti-tomaattimurskaa
250g Broilerin jauhelihaa
1rkl Öljyä
1(100g) Sipuli
2tl Oreganoa tai pizzamaustetta
½tl Suolaa
½tl Sambal Oelek -chilitahnaa
Ripaus mustapippuria
1(200g) Paprika
1tlk(227g) Ananaspaloja
½ps (à150g) Valio aura sinihomejuustomurua
1ps(150g) Pizzajuustoraastetta
- Lämmitä vesi n. 42-asteiseksi. Lisää kuivahiiva pieneen määrään jauhoja. Sekoita kuivahiiva-jauhoseos ja suola veteen. Alusta jauhoja taikinaan vähitellen. Lisää öljy alustamisen loppuvaiheessa. Kohota taikina lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
- Painele tai kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi. (Kostuta pöytäpintaa hieman, jotta leivinpaperi pysyy kaulitessa paikoillaan).
- Nosta pizzapohja pellille ja anna kohota n. 10 minuuttia liinalla peitettynä.
- Ruskista jauheliha rasvassa. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli pehmenemään. Mausta oreganolla, suolalla, chilitahnalla ja pippurilla.
- Kuutioi paprika. Valuta ananakset. Levitä tomaattimurska tasaisesti pohjan päälle. Levitä jauhelihaseos, paprika ja ananakset pohjan päälle. Ripottele pinnalle sinihomejuustomuru ja juustoraaste.
- Paista 225-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
- Tarjoa lisäksi salaattia.
Ohje: K Ruoka Pirkka, Elokuu 2011 -lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti