tiistai 12. elokuuta 2014

Nakki-Sipulikastike & Perunoita

Aivan älyttömän helppoa ja hyvää !:)

Valmistusaika: alle 30 min
4 annosta

1pkt(380g) HK Camping nakkeja
1(120g) Sipuli
1rkl Öljyä
1rkl Vehnäjauhoja
2dl Vettä
1tlk(2½dl) Valio maustettua ruokakermaa, (3 sipulia-maku)
1tl Tomaattipyreetä
½dl Ruohosipulia hienonnettua

  1. Viipaloi nakit ja hienonna sipuli.
  2. Kuumenna rasva paistokasarissa ja  kuullota sipuleita pari minuuttia. Lisää kasariin nakkiviipaleet. Anna ruskistua.
  3. Ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita. Kaada kasariin vesi ja kiehauta. Lisää ruokakerma, tomaattipyree ja ruohosipuli. Kuumenna kiehuvaksi.
  4. Tarjoa perunoiden, salaatin ja ruisleivän kanssa.
Ohje: K Ruoka Pirkka, Helmikuu 2011 -lehti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti