torstai 7. elokuuta 2014

Täyteläinen Tomaattikastike

Kuvahan ei ole kaikkein kaunein mahdollinen mutta kuva se on kumminkin. :)

4 annosta

2rkl Öljyä
1 Sipuli
2 Valkosipulinkynttä
2rkl Tomaattipyreetä
1tlk (400g) Säilyketomaatteja
2dl Omenamehua tai valkoviiniä
1tl Sokeria
50g Raastettua parmesaania
1/4tl Chilirouhetta
1tl Suolaa
½tl Mustapippuria
3rkl Silputtua basilikaa ( Jouduin käyttään kuivattua  basilikaa, koska basilikalleni tapahtui jotain todella hämärää :D)

  1. Silppua sipuli.
  2. Kuumenna öljy kattilassa, lisää sipulisilppu ja puserra sekaan valkosipulinkynnet.
  3. Kuumenna hetki, lisää tomaattipyree ja jatka vielä hetki kuumennusta.
  4. Lisää tomaatit, mausteet ja mehu tai viini.
  5. Painele tomaatteja rikki kauhalla.
  6. Anna kastikkeen hautua 15-20 minuuttia.
  7. Sekoita parmesaaniraaste kastikkeeseen.
  8. Tarkista maku.
  9. Silppua pinnalle basilikaa.
Pahoittelut tärähtäneestä kuvasta. :/
Meillä tarjosin tätä kastiketta ihan lihapullien ja spagetin kanssa. :)

Ohje: Yhteishyvä Ruoka Maaliskuu 2014 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti