Kuvahan ei ole kaikkein kaunein mahdollinen mutta kuva se on kumminkin. :)
4 annosta
2rkl Öljyä
1 Sipuli
2 Valkosipulinkynttä
2rkl Tomaattipyreetä
1tlk (400g) Säilyketomaatteja
2dl Omenamehua tai valkoviiniä
1tl Sokeria
50g Raastettua parmesaania
1/4tl Chilirouhetta
1tl Suolaa
½tl Mustapippuria
3rkl Silputtua basilikaa ( Jouduin käyttään kuivattua basilikaa, koska basilikalleni tapahtui jotain todella hämärää :D)
- Silppua sipuli.
- Kuumenna öljy kattilassa, lisää sipulisilppu ja puserra sekaan valkosipulinkynnet.
- Kuumenna hetki, lisää tomaattipyree ja jatka vielä hetki kuumennusta.
- Lisää tomaatit, mausteet ja mehu tai viini.
- Painele tomaatteja rikki kauhalla.
- Anna kastikkeen hautua 15-20 minuuttia.
- Sekoita parmesaaniraaste kastikkeeseen.
- Tarkista maku.
- Silppua pinnalle basilikaa.
Pahoittelut tärähtäneestä kuvasta. :/
Meillä tarjosin tätä kastiketta ihan lihapullien ja spagetin kanssa. :)
Ohje: Yhteishyvä Ruoka Maaliskuu 2014 -lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti