maanantai 25. elokuuta 2014

Kesäinen Pyttipannu

Valmistusaika: 30-60 min.
4 annosta

n.600g Uusia perunoita keitettynä
1pkt(400g) HK Kabanossi-makkaroita
2-3 Nippu sipulia varsineen
1rs(250g) Kirsikkatomaatteja
2rkl Öljyä
1½tl Provencen Mix Yrttisekoitusta
½tl Suolaa
Mustapippuria
4 Kananmunaa

  1. Leikkaa perunat reiluiksi kuutioiksi. Halkaise makkarat pitkittäin ja leikkaa ne viipaleiksi. Suikaloi sipulit ja hienonna sipuleiden varret. Halkaise kirsikkatomaatit.
  2. Kuullota sipuleita (muurinpohja pannulla). Lisää joukkoon makkaraviipaleet ruskistumaan. Siirrä ne lautaselle. Ruskista perunat pannulla. Lisää makkarat ja sipulit takaisin pannulle. Mausta ja sekoita varovasti.
  3. Lisää pannulle kirsikkatomaatit ja sipuleiden varret. Paista kananmunat ja nosta ne pyttipannun päälle.
Ohje: K Ruoka Pirkka heinäkuu 2010 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Pyttipanni on ihan parasta kun sen valmistaa itse, eikä missään nimessä osta niitä kaupan valmis pusseja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu paljon parempaa kun kaupan, äitin kanssa ajateltiin tehä testi ja otettiin oma tekemää pyttistä ja kaupan ja vertailtiin, niin se kaupan oli jotenkin tosi kumista :DD

      Poista