maanantai 25. elokuuta 2014

Helppo Mansikkakakku

Ihanan kesäinen täytekakku. :)
Valmistusaika: 30-60 min.
12 annosta.

1(400g) Kakkupohja(valmis)

Kostutus:
1½-2dl Appelsiinitäysmehua

Täyte & kuorrutus:
2tlk(2dl) Vispikermaa
2prk(250g) Maitorahkaa
3/4dl Sokeria
3tl Vaniljasokeria
2dl Mansikkahilloa

Koristelu:
n. 500g Tuoreita mansikoita
1ps(200g) Pirkka Minttusuklaarakeita
(Sitruunamelissaa)

  1. Kokoa kakku suoraan tarjoiluvadille. Kostuta kakkulevyt appelsiinitäysmehulla pullasudin avulla.
  2. Vaahdota kerma ja sekoita vaahto rahkan joukkoon. Mausta seos sokerilla ja vaniljasokerilla. Levitä pohjaviipaleelle mansikkahilloa ja rahkatäytettä. Laita päälle kakku levy ja täytä samoin kuin ensimmäinen väli. Nosta päälimmäiseksi viimeinen kakkulevy ja kostuta sitä vielä pinnalta.
  3. Päällystä kakku lopulla rahkaseoksella. Koristele kakku halkaistuilla mansikoilla, mintturakeilla ja halutessasi sitruunamelissalla.
Ohje:K Ruoka Pirkka heinäkuu 2011 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti