Valmistusaika: Alle 30min
4 annosta
4 annosta
400g Naudan paistijauhelihaa
1(n.300g) Purjo
1 Punainen paprika
1rkl Öljyä
1tlk(500g) Paseerattua tomaattia
1tl Suolaa
1tl Rouhittua mustapippuria
1tl Basilikaa
½tl Paprikajauhetta
1/4tl Chilijauhetta
- Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Huuhdo ja suikaloi tai kuutioi paprika. Ruskista jauheliha pannulla omassa rasvassaan ja siirrä se toiseen astiaan.
- Kuullota purjo- ja paprikasuikaleet öljyssä. Lisää jauheliha ja paseerattu tomaati. Keitä kastiketta pari minuuttia ja mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla, paprika- ja chilijauheella.
- Tarjoa keitetyn pastan ja salaatin kanssa.
Ohje: K Ruoka Pirkka Elokuu 2013 -lehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti