sunnuntai 31. elokuuta 2014

Muna-tillikastike

4 annosta

2 Keitettyä kananmunaa
4dl Maitoa
2rkl Vehnäjauhoja
½-1 Kalaliemikuutio
3rkl Hienonnettua tilliä (Me käytettiin kuivattua tilliä, koska unohtu ostaa tuoretta)

  • Kuori ja hienonna munat kulhossa.
  • Nosta kattilaan kylmä maito, vehnäjauhot ja murennettu kalaliemikuutio.
  • Kuumenna kastiketta vatkaten, kunnes seos pulpahtaa.
  • Vähennä lämpöä ja anna kiehua vielä muutama minuutti.
  • Lisää joukkoon hienonnetut munat ja tilli.
  • Sekoita tasaiseksi.
  • Tarjoile kalaruokien esim. savulohen kastikkeena. (Meillä oli uunilohta,perunoita ja kalapuikkoja).
Ohje: Yhteishyvä Ruoka 4.12 -lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti