torstai 7. elokuuta 2014

Pannaria & Hilloa

Herkku iltapalaa mulle ja miehelleni. :)
Valmistusaika: 30-60min
6 annosta

7dl Kevyt maitoa
4dl Vehnäjauhoja
2 Kananmunaa
2rkl Öljyä
½tl Suolaa
Lettu- tai mansikkahilloa
Tomusokeria (Me jätettiin tomusokeri pois, kun olisi meidän mielestä ollut liian makeaa).

  1. Vatkaa kierrevatkaimella maidon joukkoon vehnäjauhot, munat, öljy ja suola. Anna taikinan turvota n. 30 min.
  2. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia.
  3. Paloittele pannukakku ja tarjoa lisäksi hilloa. Ripottele pinnalle vielä ohut kerros tomusokeria.
Ohje: K Ruoka Pirkka Kesäkuu 2012 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hih ^^ Pannari on hyvää !:) Ootas kun teen joku kerta yhellä toisella ohjeella, se on oikeesti täydellisyyttä hipova pannari ! Sit siihen vielä jos jaksaa tehdä ni oma tekemä mansikkahillo. Aijai ! <3

      Poista