Valmistusaika: 30-60 min.
4 annosta
1pkt(400g) Naudan jauhelihaa
½dl Korppujauhoja
1½dl Vettä
1 Kananmuna
1tl Suolaa
Ripaus mustapippuria
Täyte:
100g Salaattijuustokuutioita, öljymarinadissa
Yrttinen tomaattikastike:
1ps(200g) Sipulikuutioita(pakaste) tai 1 keskikokoinen sipuli
1-2 Valkosipulinkynttä
1rkl Salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1tlk(500g) Tomaattimurskaa
1rkl Provencen Mix - yrttisekoitusta
1tl Sokeria
1/4tl Suolaa
Lisäksi:
1-2ps(450g) Maustettuja lohkoperunoita (pakaste)
- Laita korppujauhot veteen turpoamaan noin 10 minuutiksi. Lisää kulhoon jauheliha, muna ja mausteet. Sekoita taikina tasaiseksi. Jaa taikina kahdeksaan osaan ja muotoile pihveiksi.
- Jaa valutetut juustokuutiot neljälle pihville ja nosta toiset neljä päälle. Ummista reunat. Paista pihvejä pannulla noin 5 minuuttia kummaltakin puolelta.
- Yrttinen tomaattikastike: Kuullota sipulit ja kuoritut, hienonnetut valkosipulinkynnet salaattijuuston öljymarinaadissa. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä ilman kantta noin 5 minuuttia.
- Tarjoa lisäksi pakkauksen ohjeen mukaan kypsennettyjä lohkoperunoita.
Ohje: K Ruoka Pirkka lokakuu 2010 -lehti.
Naams! Mulla oikeesti valuu kuola lattialle asti. :DDD
VastaaPoistaHahah :DD Päätin että sunnuntaista tulee blogin päivityspäivä aina, joten sunnuntaina on sitten lisää ohjeita luvassa ;D mm. Porkkanafocacciaa, mitä tein tänään ekaa kertaa elämässäni.. :D
Poista