Valmiit annokset.
Valmistusaika: alle 30 min.
2-3 annosta
4 Kananmunaa
4rkl Vettä
½pkt(140g) Pekonia
½ Paprika
1dl Sipulikuutioita
1dl Emmental-mozzarellajuustoraastetta
Mustapippuria
Koristeeksi:
Tuoretta basilikaa tai persiljaa
- Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon vesi. Leikkaa pekoni suikaleiksi ja kuutioi paprika.
- Ruskista pekonisuikaleet pannulla. Lisää joukkoon sipuli- ja paprikakuutiot kuullottumaan. Kaada munaseos pannuun. Siirtele munakasmassaa rauhallisesti puuhaarukalla, jotta munakas hyytyy.
- Ripottele puoliksi hyytyneen, kostean munakkaan pinnalle juustoraaste. Anna hyytyä vielä hetki kannen alla. Rouhi pinnalle mustapippuria ja koristele hienonnetulla persiljalla tai basilikalla.
Ohje: K Ruoka Pirkka kesäkuu 2011 -lehti.
Sä oot melkein kirjoittanu mun seuraavan viikon ruokalistan valmiiksi! Mä haluan tätä nyt heti, kiitos<3
VastaaPoistaHah :D No hyvä että jollain on tästä apua, ite meinaan tein ens kuun ruokalistoja pari tuntia :D
Poista