maanantai 25. elokuuta 2014

Pekonimunakas

Valmiit annokset.
Valmistusaika: alle 30 min.
2-3 annosta

4 Kananmunaa
4rkl Vettä
½pkt(140g) Pekonia
½ Paprika
1dl Sipulikuutioita
1dl Emmental-mozzarellajuustoraastetta
Mustapippuria

Koristeeksi:
Tuoretta basilikaa tai persiljaa

  1. Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon vesi. Leikkaa pekoni suikaleiksi ja kuutioi paprika.
  2. Ruskista pekonisuikaleet pannulla. Lisää joukkoon sipuli- ja paprikakuutiot kuullottumaan. Kaada munaseos pannuun. Siirtele munakasmassaa rauhallisesti puuhaarukalla, jotta munakas hyytyy.
  3. Ripottele puoliksi hyytyneen, kostean munakkaan pinnalle juustoraaste. Anna hyytyä vielä hetki kannen alla. Rouhi pinnalle mustapippuria ja koristele hienonnetulla persiljalla tai basilikalla.
Ohje: K Ruoka Pirkka kesäkuu 2011 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Sä oot melkein kirjoittanu mun seuraavan viikon ruokalistan valmiiksi! Mä haluan tätä nyt heti, kiitos<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah :D No hyvä että jollain on tästä apua, ite meinaan tein ens kuun ruokalistoja pari tuntia :D

      Poista