torstai 7. elokuuta 2014

Juusto-Kinkkusalaatti

Pahoittelut huonosta kuvasta. :/
Valmistusaika: alle 30 min.
4 annosta

3dl Spirali Tricolore kuvio pastaa
1dl Ranskalaista salaatinkastiketta
1dl Purjoa hienonnettuna
2tl Oreganoa
1ps(200g) Pakaste herneitä (Itse käytin herne-maissi-paprikaa)
n.200g Jäävuori- tai jääsalaattia
1(200g) Keltainen paprika
200g Edam-juustoa
1ps(200g) Kinkkusuikaleita

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, jäähdytä kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
  2. Sekoita salaatinkastike, purjo, oregano ja kohmeiset herneet pastan joukkoon. Anna maustua kylmässä.
  3. Revi salaatti laakealle vadille.
  4. Leikkaa paprika ja juusto pieniksi kuutioiksi. Sekoita kuutiot ja kinkkusuikaleet pastan joukkoon. Levitä seos salaattipedille.
  5. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.
Ohje: K Ruoka Pirkka Joulukuu 2011 -lehti.

2 kommenttia:

  1. Mun täytyy viikonlopun aikana tehdä tätä salaattia. :) Nams!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon saanu kuulla että tätä salaattia on tehny aika moni nyt viikonlopun ja alkuviikon aikana :D

      Poista